Animaties

 Kindergrime

Een Prinsesje, Draak, Vlinder of misschien een piraat, … In een handomdraai tover ik bij elke bengel een fantasievol gezichtje. Heb je liever iets kleins op de arm of op de wang?  Of ben je eigenlijk niet zo jong meer, maar ben je toch betoverd door de grime-stand? Een hippe tattoo of een cool eye-design is zo klaar!

 Glitter Tattoo’s

Deze oogverblindende tijdelijke juweeltjes zijn een groot succes bij zowel jong als oud! Glitter tattoo’s zijn er in alle mogelijke vormen, kleuren en stijlen. Hiermee geeft u extra glitter & glamour aan uw feestje.

Bellypaint

Met dezelfde technieken als bij kindergrime kan er een volledig gepersonaliseert ontwerp op je zwangere buik geschilderd worden. De fotos van de buikschildering kunnen dienen voor de geboortjekaartjes, uitnodigingen babyborrel, versiering babykamer, …  of gewoon als leuke herinnering aan je zwangerschap. Er zijn oneindig veel mogelijkheden,  maar slechts één vereiste: een bolle buik hebben.

Knotsgek Kapsalon

Voor iedereen die eens zot wil doen!

In het knotsgek kapsalon word je haarbos helemaal omgetoverd tot een knotsgekke kopje! Dit doen we met veertjes, scoubidous, staartjes, vlechtjes, kleurtjes, glitter, bloemen, blaadjes,  en vele andere knotsgekke attributen. Er is maar één ding dat onze zotte kappers niet doen: knippen!