Bellypaint

 Bellypaint

Met dezelfde technieken als bij kindergrime kan er een volledig gepersonaliseerd ontwerp op je zwangere buik geschilderd worden. De foto’s van de buikschildering kunnen dienen voor de geboortjekaartjes, uitnodigingen babyborrel, versiering babykamer, …  of gewoon als leuke herinnering aan je zwangerschap. Er zijn oneindig veel mogelijkheden,  maar slechts één vereiste: een bolle buik hebben.

Rond de 30ste  week van de zwangerschap is de ideale moment voor de bellypaint. Afhankelijk van het ontwerp neemt dit ongeveer 1 uur in beslag. Goed om weten is dat we steeds met professionele schminkproducten werken, die volledig veilig zijn voor u en de baby. En makkelijk weer af te wassen met water.

Als de buikschildering klaar is maken we er een korte fotoreportage van. En indien gewenst schminken we ook de andere kindjes en kunnen ze mee op de foto.

 

   

 

Het ontwerp kan gebaseerd worden op de naam of het geslacht van de baby, op een figuurtje of afbeelding die je mooi vindt, het geboortekaartje, een knuffel, …  Neem in ieder geval tijdig contact op, zodat we voldoende tijd hebben om het ontwerp te bespreken en uit te werken.

Bellypaint kan ook op grotere evenementen, zoals op 9-maanden beurzen of op opendeurdagen van een  babywinkel, … Dan maken we bij de zwangere bezoekers snelle vrolijke free-style bellypaints.