Over

Wie is de Schminkfee ?

SL2015-228c

Dit ben ik! Mijn echte naam is Lise. Kinderen schminken is één van men grootste hobbies.

Het begon allemaal met een workshop schminken georganiseerd door de Jeugddienst van Mol. Hierna volgden al snel men eerste schminkopdrachtjes: een benefiet van Zabakina en zomeractiviteit ‘Mol Fleurt’. En ik had de smaak te pakken!!!

Tegenwoordig kan je me vinden op tal van feestjes in Mol, Geel, Balen en omstreken.
Afgelopen jaren schminkte ik honderden tijgers, prinsessen, vlinders en draken.

Waar heb ik dat geleerd? Schminken kan je maar op één manier leren: oefenen, oefenen, oefenen en regelmatig eens iets nieuws proberen! Op men arm, op een blad papier of op de snoeten van mijn lieve en geduldige buurmeisjes!

De Schminkfee aan het werk

Ik blijf ook graag up-to-date met de nieuwste schmink technieken en trends. Hiervoor volg ik regelmatig cursussen en workshops van gerenomeerde schmink-artiesten,  zoals Saskia de Wit van Colours-Grime, Studio Joli, Claire & Julie van Illusion Magazine, Nick en Brian-David Wolfe, Heather Banks aka Silly Heather, enz.

Schminken is niet men enigste hobby. Verder volg ik nog een opleiding digitale fotografie bij CVO Kempen. Onlangs volgde ik ook nog een cursus glitter tattoo’s bij Studio Joli. Deze zijn zeer populair zowel bij kinderen als volwassen. In de toekomst wil ik nog cursussen als Photoshop, Make-up, Visagie en Theatergrime volgen.